Marathon Enschede

De foto en zijn verhaal.

Een week of wat terug besloot ik op pad te gaan en had ik het idee gevat de Marathon van Enschede te gaan fotograferen. Na een half uur zoeken na een goede locatie ben ik, van tevoren had ik op de kaart een aantal locaties bekeken, bij Km 33.5 gaan staan, rustig qua publiek dus mooi kunnen schieten en een breekpunt voor de lopers, ze liepen iets heuvel af om vervolgens weer omhoog te moeten, schitterende emoties kunnen schieten.
Ik had het idee, ook het thuisfront verteld, met een uurtje terug te zijn, het werd 4 uur later. Na 1900 foto’s te hebben geschoten heb ik alle renners van de 42km op een 20 na ongeveer kunnen fotograferen. En ik ben verslaafd, wat heerlijk om te kunnen doen, al die emoties, zeker als je op een rustig punt gaat staan. Ook fantastisch hoe de renners op je reageren, veel duimpjes omhoog, kort kletsen, een lach.
Deze oa. sprong eruit, fantastische reactie na zo lang al rennen en nog 9 km voor de boeg in de volle zon ik weet dat hij Peter heet, als je hem kent laat hem mij dan even mailen of bellen?

Meer foto’s kun je vinden op:
Foto’s marathon Enschede

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *